Valmistajat

Markkinoiden johtava valikoima miesten korut. Löydät koruja miehille kaiken trendikäs malleja klassisen tyylikäs. MisterBling, aina edullisuus. Tutustu laatu koruja kaikissa luokkiin, kuten kaulakorut, rannekorut, renkaat ja korvakorut. Mikä on tyyli? Mikä koru sopii minulle? Tähän voi olla monia kysymyksiä ennen ostamista koruja, mutta luottaa gut vaisto. Koskaan huolissaan siitä, että se on väärin, koska aina on 30 päivää oikeus. MisterBling voit ostaa miesten korut turvallisesti ja luotettavasti.

Mikä on liikaa tai liian vähän, kun se tulee miesten ja koruja? Miten löytää miestenvaatetyyli korut? Vuodesta smyckelös Mr. T-tyyli on iso askel. Yksi askel vain muutama vie. Monet eivät halua "törröttää" liikaa. Mutta miten ihminen sitten täydentää tyyli koruja tällaista miesten rannekoru ja kaulakoru miesten ja miesten sormus?

Materiaalin valinta

Miehet voivat stereotyyppisen nähdä maskuliinisempia voimakasrakenteinen ja "kovempi" kuin naiset. Onko ulkoasua haluat ja luoda kuva "mies-mies" tarvitaan valintaa tummempi, runsas metalleja ja materiaaleja. Kuten metalleille, koboltti, hopea, teräs ja titaani, joka antaa ripauksen tyyliä olematta liian glitzy tai naisellinen. Nämä metallit saavat lisäpotkua of

Jos etsit jotain ei-metallisten, joka on nahkaa, tumma kiviä, ja tietenkin, tummempi puu hyvä miesten koruja sinulle. Naisilla on valkoinen silkki ja kimallusta helmiä lisääkin sen siisti puolella, koruja miehille raskaampia ja tukevampi parantaa hänen maskuliininen kuvaa. Tämä voidaan toteuttaa jotain niin yksinkertaista kuin ranneke terästä tai hopea.

Miesten korut Style

Kun annetaan aineiston tulisi vastata korujen kanssa muoti tyyli. Anna rannekkeen roikkuu löysästi. Se ei saisi olla liian tiukka ja hiipiä noin. Eikä anna koruja olla liian ohut. Se antaa enemmän naisellinen näyttää. Periaatteessa pieni rannerenkaat ja ohut ketjujen saa näyttämään siltä, ​​olet pukeutunut äitisi koruja. Se ei tarkoita, että olisi käytettävä Mister T ketjuja. Miehille, jotka haluavat neutraalimpi kaulakorut, suosittelemme leveys 4-6 mm ja pituus 51-61 cm.

Miten miehet pukeutuvat koruja

Valitseminen koruja miehille voi olla pelottava tehtävä ilman asianmukaista opas, mutta seuraavat näitä yksinkertaisia ​​ehdotuksia antaa sinulle mahdollisuuden täydentää vaatteita laitat toinen! Niinpä keskeisiä kohtia pitää mielessä ja kysy itseltäsi, kun päätti aikaistaa ulkonäköä on seuraava:

1. Aloita ostamalla korun kerrallaan, kunnes löytää tyyli, joka sopii sinulle.

2. Varmista, että malli ei ole liian tahmeaa ja voimakas (Jos et pidä Street Style)

3. Varmista, että muotoilu sopii sekä ulkonäköä ja elämäntapaa.

4. Kysy tyttöystävä / vaimo, jos se näyttää hyvältä teitä? Kysy neuvoa!

Oikeiden miesten korut voi olla vaikeaa, mutta se todella on kyse yksittäisistä tyyliä ja mitä olet mukava. Täydellinen ranneke tai kaulakoru voi olla hyvin inslitet lisävarusteita, monta vuotta, joka on tullut osa identiteettiämme.

Miesten Korut  There are 1187 products.

  • tiedostot peräkkäin:
Showing 1 - 12 of 1187 items

2017 suosituin kosmetiikkatuotteet

Merkit hinnoilla paljon alle normaalin kauppa hinta Katso lisää

Suosittu Merkkivaatteet 2017

Kun väsyt yli-kehui merkkivaatteet...

tämä on mitä haluat

näytä lisää

Hot Kategoriat